0614637030 info@energea.nl

Wat klanten zeggen

Doortastende coach

Abe is een prettige en doortastende coach. Hij hielp mij om richting te kiezen in mijn loopbaan en concrete de stappen te zetten. Na het traject vond ik snel een baan.

Jeroen

Weer perspectief in mijn huidige baan

Via via kwam ik bij Abe terecht. Ik zag er tegenop mijn problemen te bespreken met iemand die ik niet ken. Abe stelde mij meteen op mijn gemak en begreep heel goed met welke uitdagingen ik te maken had. Hij gaf me heldere opdrachten. Daardoor kreeg ik een goed beeld van wat bij mij past. Ik vond het contact met Abe erg prettig, zijn gevoel voor humor en het feit dat hij niet al te strikt op de tijd let. Hij heeft me laten zien welke kwaliteiten ik meer kan inzetten en daardoor zie ik weer perspectief in mijn huidige werk.

Eline

Oprecht geïnteresseerd en confronterend

In mijn zoektocht naar de juiste studie en kwam ik bij Abe. Ik kreeg van hem meer handvatten dan ik van tevoren had verwacht. De tests waren erg verhelderend, met name de bespreking ervan. Het werd me duidelijk hoe de uitkomst gebonden is aan de persoon die je op dit moment bent en het beeld dat je van jezelf hebt.
Abe is oprecht geïnteresseerd en tegelijk confronterend, met een doel voor ogen. Ik was het vertrouwen in mezelf een beetje kwijt, maar Abe heeft me gestimuleerd het heft weer in eigen hand te nemen.

Annemarie

Een duwtje in de juiste richting

Ik heb Abes hulp ingeschakeld bij het kiezen van een vervolgstudie om inzicht te krijgen in mijn drijfveren, sterktes en zwaktes. Ik heb de gesprekken met Abe als bijzonder aangenaam ervaren. Hij straalt rust, begrip en empathie uit. Hij verplaatste zich volledig in mijn situatie en stelt duidelijk de cliënt centraal.
Abe heeft mij niet een richting in geduwd maar slechts mijn gedachten begeleid. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Naast de inhoudelijke gesprekken was er ook tijd voor informele en persoonlijke uitwisseling van gedachten. Ik heb nooit ervaren dat er een bepaalde tijdsdruk op onze gesprekken zat. Dankzij de begeleiding heb ik zelfverzekerd mijn keuze gemaakt voor mijn vervolgstudie. Abe is een aanrader voor iedereen die een duwtje in de juiste richting nodig heeft!

Tjalling