0614637030 info@energea.nl

Loopbaancoach Abe Hainja

“Vertrouw op je eigen talent"

Ik begon mijn carrière als financieel adviseur in het bedrijfsleven. Gaandeweg ontdekte ik dat mijn hart ergens anders lag. Net als veel mensen in grote organisaties zat ik niet op de goede plek. Ik werd niet gelukkig van wat ik deed en mijn enthousiasme verdween.

Ik wilde mijn passie en vitaliteit terugkrijgen en gooide het roer drastisch om. Het werd mijn persoonlijke missie om eerst mijzelf en daarna de mensen om mij heen een vitaal perspectief te bieden in hun werk en leven. Ik schoolde mezelf om tot coach en loopbaanadviseur en in 2008 startte ik mijn eigen praktijk. Een beslissing waar ik nog elke dag volop van geniet.

Ik weet hoe het voelt om te twijfelen. Die onzekerheid vormde de start van mijn eigen zoektocht. Ik heb ervaren dat twijfel onder ogen zien en onderzoeken waar het vandaan komt, een opening biedt naar iets nieuws, spannends en moois.

Zelf de regie nemen over leven en werk

Ik leer mensen om zelf de regie nemen over hun leven en werk. Ik laat hen zien en ervaren waartoe ze in staat zijn. Met méér plezier en kracht in het leven te staan. Vertrouwen op je eigen, unieke talenten. Ik geef hen de moed en daadkracht om hun eigen weg te volgen. Daarbij bied ik structuur en helderheid zodat ze hun persoonlijke doelstellingen kunnen bereiken.

Mijn opleiding en ervaring
  • Arbeid & Organisatie Psychologie
  • Post- HBO counselling en coaching, Phoenix Professionele communicatie:
    • NLP practitioner,
    • Systemisch werken
    • Transactionele Analyse (TA)
  • Competentietraining. Werken aan je competenties.
  • Personal Branding – hoe verkoop je jezelf (via social media) en hoe maak je jouw perfecte elevatorpitch!

Ik ben erkend loopbaancoach en aangesloten bij NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs. Ik heb zeer ruime ervaring met het afnemen en interpreteren van competentie-, loopbaan- en beroepskeuzetesten.

Links

Agathon Coaching & Loopbaanadvies
Solid Sense

Plan afspraak