0614637030 info@energea.nl

E-coaching

De voordelen op een rij

Bij e-coaching verloopt het contact met mij als coach via e-mail. Dat maakt de coaching onafhankelijk van plaats en tijd. Daarmee bespaar je tijd en geld. Je kunt je vragen formuleren op het moment dat het jou uitkomt. ’s Avonds, in het weekend, ’s ochtends vroeg of wanneer jij maar wilt. Je krijgt altijd binnen 48 uur antwoord van mij (en vaak sneller). Daardoor zit er vaart in het proces en heb je veel invloed op het tempo van jouw persoonlijke ontwikkeling.

E-coaching stimuleert zelfreflectie

E-coaching heeft nog meer voordelen die minstens zo interessant zijn. Aan de hand van de opdrachten die je van mij ontvangt, formuleer je gedachten, ervaringen en overtuigingen en zet deze op papier. Het feit dat je ze vastlegt, dwingt je om je gedachten te ordenen en te structureren. Je neemt daardoor automatisch wat meer afstand van de situatie en vaak leidt dat tot nieuwe inzichten. Afstand nemen werkt ook op een andere manier door. Het helpt als je dingen opschrijft die je lastig vindt, die je dwarszitten of waar je heftige gevoelens bij hebt. Daarmee kom je automatisch al een stapje dichterbij een verandering.

Met e-coaching leg je jouw ontwikkeling vast

Omdat alles wordt vastgelegd, kun je bovendien nog eens nalezen wat je hebt geschreven. Vaak leidt dat tot aanvullingen of nieuwe inzichten. De antwoorden die je van mij krijgt staan ook zwart op wit. In feite documenteer je hiermee je eigen ontwikkeling. Het werkt heel motiverend om na verloop van tijd nog eens te lezen met welke vragen je bent gestart, hoe zich dat heeft ontwikkeld en wat je ervan hebt geleerd.

De voordelen op een rij
  • Onafhankelijk van plaats en tijd
  • Op het moment dat jou goed uitkomt
  • Je bepaalt zelf het tempo
  • Schrijven helpt je om je gedachten te ordenen
  • Stimulans tot zelfreflectie
  • Helpt bij het verwerken van zaken die je dwarszitten
  • Je documenteert je eigen persoonlijke groei
Wil je meer weten?

Bel mij