0614637030 info@energea.nl

Uw adres voor vitaliteitscoaching

We moeten tegenwoordig zo veel. Een goede werknemer, een goede ouder en een goede echtgeno(o)t(e) zijn. Dit kan snel teveel worden met stress en soms zelfs een burn-out tot gevolg. Het is niet voor niets dat het aantal mensen met een burn-out nog altijd stijgt. Gelukkig is er een oplossing.

Hoe kan vitaliteitscoaching helpen

Wanneer u het gevoel heeft dat de emmer bijna overloopt, u continu achter de feiten aanloopt of door stress en werkdruk het idee heeft dat u de motivatie verliest, dan is vitaliteitscoaching iets waar u veel baat bij kunt hebben. U wordt bij deze vorm van coaching geholpen om de signalen van stress en te veel hooi op uw vork nemen te herkennen en hier beter mee om te leren gaan. U leert uw sterke punten beter benutten evenals tijd te steken in dingen die niet alleen energie kosten, maar vooral ook energie opleveren. Een opgeruimde geest geeft meer energie en kracht om bergen te verzetten. En u heeft ook meer energie over voor de zaken die er voor u écht toe doen: uw gezin, vrienden en uw hobby’s. Uw werk-privé balans wordt er een stuk gezonder van.

Maar vitaliteitscoaching is ook anticiperen op uw toekomst, ‘voorkomen is beter dan genezen’. Wilt u goed voorbereid zijn op de uitdagingen die als professional dagelijks op uw pad komen en lichamelijk én geestelijk weerbaar blijven? Ook dan is vitaliteitscoaching iets voor u. Samen met de professionele vitaliteitscoach van Energea Personal Coaching onderzoekt u de mogelijkheden en stelt u uw eigen lifestyleplan op.

Voorbereiding

Een vitaliteitscoach heeft geen wondermiddel die automatisch uw problemen doet verdwijnen en waarbij er geen inzet van uzelf wordt verwacht. De vitaliteitscoach is er niet om u te overtuigen dat het allemaal anders kan. Ze zijn er om u de juiste handvatten aan te reiken zodat u zelf een andere manier van denken en handelen aanneemt. Het is dan ook een must dat u echt gemotiveerd bent om te veranderen en iets te doen met de tips die u van uw vitaliteitscoach krijgt. Sta open voor de handreikingen die u gedaan worden en pas ze toe. Probeer ter voorbereiding alvast na te denken over wat de knelpunten zijn en hoe u hierover denkt.

Energea Personal Coaching

Bent u overtuigd dat het tijd is om de stress uit uw leven te bannen? Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Energea Personal Coaching voor de juiste vitaliteitscoaching. Samen kijken we naar wat u nodig heeft om weer ontspannen tegen dingen aan te kijken en hoe u uw motivatie en de rust in uw hoofd weer terugkrijgt. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.