0614637030 info@energea.nl

Uw loopbaancoach in Den Haag

Laten we vooropstellen dat u niet de enige bent die werkt om te leven. Maar daarnaast moet het niet zo zijn dat u elke dag met lood in de schoenen naar uw werk gaat. Wanneer u spanningen op uw werk ervaart, het gevoel heeft vast te zitten in uw baan omdat u meer kunt of omdat u onverhoopt ontslagen bent, dan betekent dit niet het einde van de wereld. Een loopbaancoach kan u helpen de juiste weg te bewandelen naar een loopbaan die bij u past.

Loopbaancoach in Den Haag

Wat de reden ook is: of het nu is omdat u ontslagen bent of u voelt zich niet gelukkig in uw huidige functie, een loopbaancoach kan hier samen met u verandering in brengen. Soms bent u gewoon toe aan heel wat anders als het draait om een loopbaan. Er zijn veel mensen die een compleet andere richting in willen slaan wanneer ze voor een andere baan kiezen. Samen met de loopbaancoach in Den Haag gaat u kijken naar wie u bent, wat u kunt en welke mogelijkheden daarbij passen. Er zijn mensen die heel bewust de hulp van een loopbaancoach inschakelen, maar soms is dit ook noodgedwongen, bijvoorbeeld omdat er maar geen nieuwe baan op hun pad komt.

Wat wordt er van u verwacht?

Een loopbaancoach is geen tovenaar. Er zijn ook punten waar u zelf over na moet denken. Zo kan een loopbaancoach u niet helpen met achterliggende (psychische) problemen. Denk daarom ook er eens over na waar het bij uw huidige of vorige functie op stuk loopt/liep. Kijk dan wat u hier zelf aan kunt veranderen. Het is belangrijk dat u een positieve en welwillende houding heeft wanneer u een loopbaancoach in Den Haag inschakelt. We hebben uw actieve houding nodig om samen tot een goed resultaat te komen!

Energea Personal Coaching inschakelen

Bent u er klaar voor om de schouders eronder te zetten en te kijken welke loopbaan precies bij u past? Dan is het tijd om contact op te nemen met Energea Personal Coaching. Voor elk budget en elke hulpvraag worden er pakketten aangeboden. Wacht dan ook niet langer, want ook voor u ligt ergens een prachtige loopbaan in het verschiet. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden.